Waarom kiezen voor een lowbudget autoruit?

Ongeveer 1 op de 4 automobilisten heeft jaarlijks te maken met autoruitschade. Vaak wordt dit veroorzaakt door steenslag, maar ook vandalisme en inbraak zorgen jaarlijks voor veel kapotte autoruiten.

Niet verzekerd?

Ongeveer 6 miljoen Nederlandse automobilisten zijn standaard verzekerd tegen autoruitschade, maar wie niet verzekerd is tegen ruitschade kan met een flinke rekening opgezadeld worden. Het schadebedrag kan makkelijk oplopen tot € 250,-. Wanneer echter de gehele ruit vervangen moet worden, bent u nog veel duurder uit. Dat is met name met het geval wanneer u een ruit van uw automerk laat plaatsen, maar ook een gewone nieuwe ruit kan flink in de papieren lopen. Waarom zou u echter meer betalen dan nodig is?

Wij pakken het anders aan...

Wij werken met recyclebare autoruiten die we met zorg uitzoeken en inkopen bij autodemontage-bedrijven. Op deze wijze kunt u op zeer voordelige wijze geholpen worden. Mochten wij onverhoopt geen passende ruit voor uw automerk of –type op voorraad hebben, dan leveren wij tegen een zeer scherpe prijs een nieuwe autoruit.

Lees meer over onze kwaliteit en garantie of vraag direct om een gratis offerte.

cookies, biscuits, treats

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.